Aplankyk mūsų facebook'e
Ką nors padaryti reikia ne taip jau daug pastangų; o štai nuspręsti, kas darytina, reikia iš tikro didžių pastangų.
K.Chabardas

Virėjų ir konditerių stažuotė Prancūzijoje

logo


2018 m. kovo 12 d. – balandžio 12 d. 5  virėjo ir 1 konditerijos specialybės mokiniai išvyko stažuotei į Prancūziją – Strasbūrą pagal Erasmus+ KA1 „Tarptautinė patirtis siekiant kokybės“  Nr. 2017-1-LT01-KA116-034944 projektą.

Kiekvienas mokinys buvo paskirtas dirbti skirtinguose restoranuose: Arūnė Naujokaitienė – Compass Group France – Parlement Européen; Ūdrys Murauskas – Bistrot Moderne; Deimantas Raščinskis – Brasserie Caupona; Andrius Matižonokas – Le Tire-Bouchon; Giedrius Kavaliauskas – Brasserie, Café, Restaurant Le Dix; Mindaugas Jovaišas – Le Bistrot des Copains.

Šis projektas suteikė neįkainojamos patirties, kuri praturtino mokinių žinias ir įgūdžius. Taip pat susipažino su Elzaso regionu bei jų kultūra.

Visų restoranų šefai buvo patenkinti visų rezultatais bei darbu, todėl su džiaugsmu laukia kitų mokinių vizito.