Įvairūs Kursai Vilniuje


2014-10-24

Kulinarijos kursai „Žuvis ir jos paruošimo būdai“


Artėjant šventėms kviečiame į 4 ak. val. kulinarijos kursus  „Žuvis ir jos paruošimo būdai“.  Kartu su mūsų profesionale mokytoja eksperte Vida Bingelyte seminaro metu išmoksite filetuoti žuvį bei pagaminsite subtilių patiekalų iš maltos (kapotos) žuvies, o taip pat paruošite žuvį be kaulų, tačiau nepažeidę raumens.

Kursai vyks:

Lapkričio 29  d. 10 val.

Adresas: Vilniaus ir turizmo ir prekybos mokykla, Žirmūnų g. 143, Vilnius

Registracija iki lapkričio 21 d. el. paštu kursai@vtpvm.lt

Daugiau informacijos telefonu +37061649995

Kursų kaina vienam žmogui – 90 Lt

 

P.S.Kursai įvyks susidarius ne mažiau kaip 8 asmenų grupei.