Aplankyk mūsų facebook'e
Jeigu į daiktus, kuriuos tu matei visą laiką, imsi žiūrėti atidžiau, lyg pirmą kartą, trokšdamas įžvelgti visas smulkmenas, tai pasirodys, kad tu jų ankščiau niekada nematei.
Ch.S.Puigas

Įvairūs Kursai Vilniuje


2016-03-01

Organizuojami kursai


Kovo, balandžio, gegužės mėnesiais VTPVM  organizuojami vienos dienos kursai. Kursai įvyks susirinkus 8 žmonių grupei. Kursai gali vykti  tiek šeštadieniais, tiek  paprastą  savaitės dieną vakare. Registracija internetu kursai@vtpvm.lt . Susirinkus grupei, dalyviai bus apie tai  informuojami  ir bus derinamas  laikas,  kada patogiau juos pravesti. Daugiau informacijos telefonu 8 610 46930.

Siūlome registruotis į šiuos kursus:


Vyniotinių paruošimas iš saldžios biskvitinės tešlos. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su profesionaliomis konditerijos mokytojomis išmoksite išsikepti biskvitinės tešlos vyniotinių, juos formuoti, panaudojant įvairius kremus, taip pat puošti.


Sumuštiniai ir užkandžiai furšeto vaišėms. Kaina 26 Eur. (4 val.)

  • Kartu su mūsų profesionale mokytoja eksperte Vida Bingelyte seminaro metu gaminsite ir degustuosite įvairių rūšių sumuštinukus ir užkandėles.


Trapios tešlos krepšelių (su zefyro, beze kremais) paruošimas ir puošimas. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su mūsų profesionaliomis konditerijos mokytojomis seminaro metu gaminsite trapios tešlos krepšelius, išmoksite gaminti baltyminius zefyro bei beze kremus. Trapios tešlos krepšelius užpildysite šiais kremais, puošite, degustuosite.


Biskvitinės tešlos pyragaičių (pvz. paukščių pieno, grietinėlės kremais) paruošimas ir puošimas. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su mūsų profesionaliomis konditerijos mokytojomis seminaro metu gaminsite pyragaičius iš biskvitinės tešlos. Išmoksite pasigaminti paukščių pieno bei kt. kremus. Sužinosite, kaip šiuos kremus panaudoti gaminant  pyragaičius, puošite juos bei degustuosite.


Dovanų pakavimas. Kaina 15 Eur. (3 val.)

Gražiai įpakuota dovana suteikia papildomo žavesio ir vertės pačiai dovanai. Deja, ne visada žinome kaip originaliai, kūrybiškai ir greitai įpakuoti savo dovanas.

Kviečiame ateiti į „Dovanų pakavimo“ seminarą, kuriame mes Jums pažadame:

  • suteikti žinių, kurios padės, tvarkingai, kūrybiškai įpakuoti dovanas;
  • supažindinti su įvairiomis dovanų pakavimo technikomis;
  • išmokyti gudrybių, kurios padės sukurti įspūdį ir reikiamą nuotaiką.


Šokoladinių saldainių- triufelių gamyba. Kaina 15 Eur. (3 val.)

  • Mūsų kulinarijos vyresnioji mokytoja  Nida Šekštelienė seminaro metu mokys,  kaip  namuose pasigaminti gardžių šokoladinių saldainių- triufelių su įvairaus skonio įdarais (brendžio, šokolado, grietinėlės).


Velykų šventiniai pietūs (nuo užkandžių iki desertų). Kaina 26 Eur. (4 val.)

  • Kartu su profesionalia kulinarijos mokytoja eksperte Vida Bingelyte gaminsite ir degustuosite Kalėdų šventėms skirtus patiekalus : pradedant užkandžiais, baigiant desertais.


Biskvitinės tešlos plokštainių paruošimas ir puošimas. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Mūsų konditerijos mokytojos  seminaro metu atskleis,  kaip  pagaminti gerą  biskvitą. Taip pat išmoksite pasigaminti paukščių pieno tipo kremus ir sužinosite kur bei kaip juos galima naudoti.


Užkandėlių paruošimas iš kapotos tešlos. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su profesionaliomis konditerijos mokytojomis gaminsite kapotą tešlą, sužinosite, kokius įdarus galima panaudoti užkandėlių gamybai, bei kaip originaliai ir stilingai jas pateikti.


Vyniotinių paruošimas iš nesaldžios biskvitinės  tešlos. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su profesionaliomis konditerijos mokytojomis išmoksite išsikepti nesaldžių, su špinatais, su džiovintais pomidorais ir kt. biskvitinės tešlos vyniotinių, juos formuoti, panaudojant įvairius pertepimus, puošti. Savo pagamintais vyniotinais galėsite pradžiuginti ir artimuosius ar draugus. 


Pieštų puošybos elementų  paruošimas (iš šokolado, plikytos, baltyminės tešlų). Kaina 20 Eur. (4 val.)

  • Mūsų konditerijos mokytojos  seminaro metu supažindins,  kaip  pasigaminti įvairių detalių pyragaičių, tortų, desertų papuošimui, panaudojant šokoladą bei plikytą ir baltyminę tešlas. Taip pat sužinosite kur bei kaip juos galima naudoti.


Kibinų paruošimas su įvairiais įdarais. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su profesionaliomis konditerijos mokytojomis gaminsite kapotą tešlą, sužinosite, kokius įdarus galima panaudoti kibinų gamybai, šiuos įdarus ruošite o vėliau degustuosite.


Plikytos tešlos užkandėlių paruošimas. Kaina 24 Eur. (4 val.)

  • Kartu su profesionaliomis konditerijos mokytojomis išmoksite gaminti plikytą tešlą. Taip pat sužinosite, kokius įdarus galima pasigaminti ir kaip juos panaudoti šių užkandėlių gamybai, kaip gražiai papuošti, serviruoti.


Keksiukų paruošimas. Kaina 24 Eur. (4 val).

  • Kartu su profesionaliomis konditerijos mokytojomis išmoksite gaminti tiek saldžius, tiek ir nesaldžius keksiukus. Taip pat sužinosite, kaip juos papuošti.